www.bewami.ro - Fabrica de paine DumbravioaraBeWaMi - Fabrica de paine Dumbravioara - Produse de panificatie, Produse de patiserieBeWaMi - Centrul de Panificatie Dumbravioara - Paine si Patiserie, toate bune !
Magazinele BeWaMi
BeWaMi - EuroPartener - Paine si Patiserie - Toate Bune
   

Extragerea cardurilor câştigătoare pentru promoţia
BeWaMi vă mulţumeşte şi vă rasPLĂTEŞTE

[data: 23.ianuarie.2009]

BeWaMi  aduce la cunoştinţa clienţilor că, în data de 27.01.2009, orele 17, va avea loc extragerea  cardurilor câştigătoare pentru  promoţia

BeWaMi vă mulţumeşte şi vă răsPLĂTEŞTE  cu
o luna  painea  gratis,
desfăşurată în  iulie –dec 2008


Pentru a participa la extragere, sunt invitaţi toţi doritorii, în magazinul  de paine BeWaMi din Aleea  Carpaţi nr 57.
Vă aşteptăm  cu drag !
Toate  Bune ...!


Mărci înregistrate
[data: 24.octombrie.2008]
De curând deţinem trei certificate de înregistrare marca pentru produse de panificaţie, modele industriale şi grafica ambalaje.

Certificat înregistrare marca Nr.86689 şi certificatul de înregistrare a modelelor industriale Nr. 017917 pentru Pâinea coaptă pe frunză de varză. Produsul a fost scos pe piaţă în anul 1998 cu ocazia sărbătorilor Pascale, sub denumirea de Pâine de Paşti - Pâine coaptă pe frunză de varză. De la acea dată, a rămas în portofoliul produselor BeWaMi, sub denumirea de Pâine coaptă pe frunză de varză, ocupând în scurt timp locul I în ordinea preferinţelor clienţilor noştri, câştigându-şi titlul de "preferata tuturor".
Certificat de înregistrare grafică ambalaj Nr. 17767 pentru Cozonacul BeWaMi, pesmet şi pască tradiţională BeWaMi.


Certificatele asigură protecţie a mărcii pe teritoriul României cât şi în comunitatea Europeană, pe o perioadă de 10 ani.

Această înştiinţare reprezintă primul pas în procedura de opozare a concurenţilor şi, luată la cunoştiinţă, obligă concurenţii la respectarea legilor în vigoare privind mărcile înregistrate.


Certificarea in domeniul ISO 22000:2005
[data: 24.iunie.2008]
BeWaMi şi-a obţinut certificarea în domeniul ISO 22000:2005 sistem care asigură trasabilitatea produsului şi identificarea punctelor de risc.
Centrul de panificatie

Premii obtinute

Premiul special

Magayinele BeWaMi

Mereu cu un pas în faţă
[data: 31.martie.2008]
Prin tot ceea ce facem, păşim mereu în faţa celorlalţi . mulţi alţi producători de pâine din judet. Paşii sunt uneori mai mari alteori mai mici . dar întodeauna observabili.

Pasul mare, făcut în anul 2007 prin edificarea şi punerea în funcţiune a halei de producţie de la Dumbrăvioara "Centru de panificaţie", conceput să produca la standarde Europene, şi chiar peste aceste standarde, a fost observat şi răsplătit de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, prin acordarea unui premiu special în Topul Naţional al Firmelor. Ne bucură şi ne onorează această recunoaştere pe plan naţional! Datorăm însă acest success clienţilor noştrii fideli, clienţii reţelei de magazine BeWaMi cărora le mulţumim pe această cale.

Şi cum ne-am obişnuit deja clienţii, să le MULŢUMIM dar şi să îi rasPLĂTIM, mai facem un pas în faţă, special pentru domniile lor, prin remenajarea reţelei de magazine, atât ambiental cat şi funcţional prin introducerea de echipamente profesionale care asigură condiţii deosebite de prezentare şi servire a produselor, şi nu în ultimul rând condiţii deosebite de igiena. În magazinele nou amenajate, ne vom aştepta clienţii atât cu produsele deja cunoscute.

Paine si patiserie
Toate bune
dar şi cu o gama nouă de produse tip SNACK, sandwichuri cu şuncă, caşcaval, peşte, chiar şi sandwichuri de post, pizza şi multe altele, toate preparate la vedere, în faţa clientului.
Primele 2 magazine au fost deja finalizate cel situat în Centru - P.ta Trandafirilor nr 31 şi cel din intersecţia Fortuna ambele din Tg.Mureş, urmând în curând alte 2 - Reghin şi Punctul de vânzare de la Dumbrăvioara, şi apoi în grupuri de câte 2 toate celelalte.
Ne aşteptăm clienţii cu drag în toate magazinele, şi suntem siguri că vor observa schimbarea! Efortul nostru îl vom regăsi în mulţumirea şi fidelitatea domniilor lor.
Toate bune


Produse speciale de sarbatori
[data: 20.martie.2008]


Ne informam clientii ca in perioada sarbatorilor pascale ii asteptam in magazinele noastre cu 2 produse speciale :

PASCA TRADITIONALA
- produs fabricat dupa reteta traditionala incepand cu acest an la scara industriala


COZONAC BeWaMi
- Cel mai dulce .... cel mai bun ...


Ambele produse dispun de o prezentare deosebita, ambalaj -cutie-, si constituie cadoul ideal pentru Sarbatorile Pascale pentru cei apropiati.

Grafica ambalajelor sunt protejate prin marca inregistrata.


<< Pagina anterioara (Partea I)   Pagina următoare (Partea III) >>

Partea:  I  II  III  IV 


copyright © BeWaMi 2006.  Toate drepturile rezervate  •  design by UniSoft